Liikunta-

jaosto

Liikuntajaoston kevään ryhmät ja aikataulut on nyt näkyvissä!!! Tervetuloa liikkumaan! :)

Huomio, Huomio!!! Kuntosalikortteja voi ostaa K-Market Woikantorista ja hinta on edelleen 10€/kuukausi. Maksua vastaan saa kuntosalikorttiin leiman ja vastaisuudessa leimallista kuntosalikorttia näyttämällä saa Woikantorin kassalta avaimen, jolla pääsee harjoittelemaan kuntosalille. Harjoittelun päättyessä avain palautetaan Woikantorille!!! Jos avain on jo toisen henkilön käytössä kuntosalilla, on alaovessa ovikello. Hyviä kuntoiluhetkiä!

  • Liikuntajaoston peruskuntoilijan kuntosali toimii Voikkaan Työväentalon toisessa kerroksessa. Käynti tiloihin hiekkakentän, eli takapihan puoleisesta ovesta.

  • Kuntosali on avoinna Woikantorin aukioloaikojen mukaan. Halutessasi harjoitella kuntosalilla, voit noutaa avaimen kuittausta vastaan Woikantorin kassalta. Lopetettuasi harjoittelun, palautat avaimen kassalle!

  • Muista lunastaa itsellesi harjoituskortti Woikantorin kassalta!!! Ilman harjoituskorttia, ei kuntosalin avainta saa käyttöönsä.

  • Jos tarvitset apua laitteiden käytössä tai harjoittelun aloittamisessa ota yhteyttä kuntosalin ohjaajiin: Karin Munne 050 548 9403 ja Riikka Väkevä 040 744 2477. Tiedustelut ja kyselyt voi laittaa myös jaoston sähköpostiin liikuntajaosto@voikkaanviesti.fi Tervetuloa!

Liikuntajaosto tarjoaa aikuisille kunto- ja lihashuoltojumppaa sekä kuntosalimahdollisuuden. Lisätietoja tunneista ja harjoitusajoista löydät Ryhmät-sivulta. Voit ottaa myös yhteyttä ohjaajiin, jotka kertovat mielellään lisää tuntiensa sisällöstä.