Dance kids 5-7v.

Tunneilla leikitään laululeikkejä, opetellaan erilaisia tapoja liikkua niin musiikin kanssa kuin ilman. Tunneilla kokeillaan myös helppoja koreografioita viime vuosien hittimusiikin tahtiin. Lisätietoja ohjaajalta.

Dance kids 8-12v.

Tunneilla opetellaan helppoja/keskivaikeita koreografioita viime vuosien hittimusiikin tahtiin. Tunneilla käydään läpi myös erilaisia tapoja liikkua ja tanssin perustekniikoita. Lisätietoja ohjaajalta.

Team Dydamite 13-16v.

Ryhmän tunneilla opetellaan tanssitekniikoita, jotka auttavat kilpailuesityksien omaksumista. Osallistumme yhteen tai kahteen kilpailuun vuoden aikana. Lisätietoja ohjaajalta.

Action Kids 8-12v.

9-13 vuotiaat tytöt ja pojat. Nautitaan yhdessä liikkumisesta ja toistemme seurasta. Pelejä ja leikkejä lasten toiveita kuunnellen.

Perheliikkari

alle 8-vuotiaat aikuisen kanssa.

Koko perhe on tervetullut liikkumaan! Pelejä, leikkejä ja temppuratoja lapsille yhdessä aikuisen kanssa.

Jalis

8-12 -vuotiaat tytöt ja pojat jalkapalloilua.

Koris

9-13 vuotiaille tytöille ja pojille Voikkaan ala-asteella klo 18-19.

Ohjaaja Panu Leskinen 040 7269170

Lavis

on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. LAVISta tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa, että kukaan talloo varpaille.

Kuten lavatansseissa, LAVIKSESSA tanssitaan kaksi samaa tanssilajia peräkkäin ja tunnilla soi perinteinen suomalainen lavatanssimusiikki. Tanssitaitoa ei LAVIKSESSA tarvita, iloinen mieli ja halua liikkua riittävät!

Kausimaksu Voikkaan Viestin jäsenille on 30€/kausi.

Ota mukaasi juomapullo sekä pitäväpohjaiset kengät ja tule kokeilemaan! Huomioithan, ettei meillä ole erillistä pukuhuonetta.

Ryhmien harjoitusajat löytyvät täältä.